Vertrouw je het nog niet helemaal? Begrijpelijk. Kijk dan hieronder eerst de herhaling van de uitzending van RTL nieuws – Editie NL begin 2015:

“Veel van onze computers zijn zo lek als een mandje. Maar liefst 39% van de onderzochte Windows-computers had verouderde en niet optimaal beveiligde software op de computer staan en op 25% van de computers was al verdachte software geïnstalleerd.”

In de media

Je kunt onze partnersite ook rechtstreeks bezoeken: https://computernerdinside.scancircle.com als je dat liever hebt. De tool bestaat al ruim 12 jaar dus en is juist ontwikkelt om problemen te voorkomen. We willen dan ook zo transparant mogelijk zijn en je diverse wegen aan te reiken om de scan uit te voeren. Je computer zal een klein bestand downloaden en als je deze uitvoert krijg je direct een mooi rapport van je Windows of MacOS computer. Dit kan handig zijn om zelf inzicht te krijgen in de gezondheid van je systeem. Heb je extra hulp nodig? Klik dan hier.

De scan is 100% veilig. Het rapport is alleen voor jou en ons inzichtelijk en er worden geen programma’s op je computer geïnstalleerd.